Algemene informatie

In 2020 zal voor het eerst De Wierdense Kwis georganiseerd worden. Een spannende avond vol spel, spanning en gezelligheid. De Wierdense Kwis is voor jong en oud. Het bestaat uit zeer uiteenlopende vragen en opdrachten die de teams moet beantwoorden en uitvoeren.

De Wierdense Kwis heeft als doel om de participatie, sociale cohesie en leefbaarheid in ons dorp te bevorderen en natuurlijk 2 hele gezellige avonden.

Donderdag 9 april is de kwisdag. Overdag zullen basisscholen strijden om de eer en donderdagavond is het de beurt aan de volwassenen. 50 teams van gemiddeld 10 personen zullen met elkaar de strijd aan gaan.

Twee weken later zal in een feesttent op het Binnenhof de grote prijsuitreiking plaatsvinden. Deze feestavond is voor jong en oud. De teams strijden om eeuwige roem en de wisselbeker. Daarnaast kunnen teams een geldbedrag winnen dat ze aan een zelfgekozen doel, stichting of vereniging binnen Wierden mogen schenken.

Onze sponsorpakketten

Als sponsor bieden we je de mogelijkheid om deel uit te maken van De Kwis. We bieden diverse sponsorpakketten aan: Goud, Zilver en Brons.

* er zijn slecht een aantal plaatsen mogelijk

Meld je aan als sponsor

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.